https://arieromania.ro/wp-content/uploads/2020/04/airbus-344x64.png

AIRBUS HELICOPTERS ROMANIA este un centru de servicii clienți certificat EASA Part 145/ RMAR145 al AIRBUS HELICOPTERS, creat în 2002 ca un jointventure între AIRBUS HELICOPTERS (60%) și IAR (40%) - un important producător din domeniul aerospațial din România.

Cu sediul în Brașov, compania activează pe piața civilă, parapublică și militară, având ca domeniu principal de activitate întreținerea, reparația, revizia și modernizarea elicopterelor.

Investind în viitor, Airbus Helicopters Romania se implică în pregătirea tinerei generații de viitori specialiști în domeniul elicopterelor și a creat parteneriate în domeniul educației, atât la nivel liceal, cât și universitar.

Prin aceste parteneriate, studenților li se oferă oportunități practice de a dobândi experiență de lucru la Airbus Helicopters Romania în vederea pregătirii pentru o carieră în aviație.

  • asigurarea unui standard ridicat în materie de siguranță aviatică
  • aplicarea standardelor și proceselor de calitate
  • îmbunătățirea competențelor tehnice
  • asigurarea unei planificări industriale robuste

Competențele de întreținere, reparații și revizie ale Airbus Helicopters Romania acoperă cea mai mare parte a gamei de elicoptere Airbus: H120, H125, H125M, H130, H135, Dauphin, H155, Puma, Super Puma, H215, H215M și H225.

Airbus Helicopters Romania promovează şi comercializează întreaga gamă de noi produse Airbus Helicopters în România şi în ţările vecine, fiind distribuitor autorizat atât pentru gama civilă, cât şi pentru cea militară.

Compania oferă suport tehnic complet clienţilor, inclusiv livrarea pieselor de schimb şi a instrumentelor, asistenţa tehnică, livrările AOG şi gestionarea garanţiei.

Date contact: